Let op! Wegens omstandigheden is de webshop dicht, er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden. Excuses voor het ongemak.

Houten ringen als trouwringen

Misschien dat je het de laatste jaren toch wat meer voorbij ziet komen, houten trouwringen. En niet voor niets, ze zijn immers ook super uniek! Maar zijn ze ook sterk genoeg om een huwelijk te doorstaan? De houten skateboardringen zijn dat zeker! Ze bestaan uit meerdere sterke esdoornhouten lagen, die skateboards zo sterk maken waardoor ze je hele gewicht kunnen dragen. Hoe meer lagen, hoe sterker dus. Daarnaast zijn alle ringen in de shop afgewerkt met een (huidvriendelijke) waterproef coating, waarbij je dus niet in paniek hoeft te schieten als je je handen wast met je ring om. Om ze het huwelijk te doorstaan, lees wel even onze ‘zorg’ pagina, net zoals een goed huwelijk moet je de houten ringen ook voldoende liefde geven;)

Zie je de combinatie van lagen of kleuren die je graag zou willen hebben niet in de shop terug, neem dan even contact op door een mailtje te sturen naar lili@tree-sixty.com – er is veel mogelijk!

— Lili