Let op! Wegens omstandigheden is de webshop dicht, er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden. Excuses voor het ongemak.

Shop bij kleine bedrijven in 2021!

Je hebt het vast voorbij zien komen, de tekst of een filmpje waarbij een ‘echt’ persoon een dansje doet elke keer wanneer hij/zij een bestelling ontvangt. En ja dit is waar! Ook ik vind het weer een feest om een bestelling te krijgen. Door kleine bedrijven te steunen help je ook om hun dromen te verwezenlijken. Klinkt goed toch? Hieronder nog een paar redenen waarom je de komende jaren bij de kleine ondernemingen moet gaat shoppen:

  • Uniekheid: bij kleine ondernemingen vind je producten die je normaal niet in de grote winkels ziet liggen – het is vaak veel origineler en gevarieerder.
  • Kwaliteit: een kleine onderneming vind het super belangrijk dat er een kwalitatief product wordt afgeleverd, je kunt je als ondernemer immers niet achter iemand verschuilen – als ondernemer wil je geen troep verkopen
  • Persoonlijke ervaring en contact: kleine ondernemingen helpen je altijd persoonlijk – en hebben geen robot in dienst of lange wachttijden aan de telefoon
  • Liefde voor een product: als klant wil je toch altijd zo goed mogelijk geholpen worden met je vraag en wil je een product kopen waarbij het met liefde is gemaakt – een kleine onderneming weet altijd waar het product vandaan komt (helemaal met handgemaakte producten)
  • Ondernemerschap ondersteunen: door bij kleine winkels of ondernemingen te winkelen bevorder je de economische welvaart – toch een erg belangrijk punt in deze rare Coronatijd.
  • Op maat: kleine ondernemingen willen jou graag helpen – ook als dat iets is wat niet direct in de shop te vinden is, maar op maat gemaakt moet worden.

    – Lili