FAQ’s

Ringen

Alle ringen zijn handgemaakt en gemaakt van oude, kapotte of afgekeurde skateboards – skateboards zijn gemaakt van verschillende lagen esdoornhout. Kortom, de ringen zijn gemaakt van hout.

Esdoornhout staat bekend om zijn stevigheid – skateboards bestaan ​​uit verschillende lagen esdoornhout. Een skateboard is immers gemaakt om jouw hele gewicht te dragen. De Treesixty ringen zijn allemaal gemaakt van skateboards en hebben dus ook deze stevige en mooie lagen. Zo weet je zeker dat de skateboardringen supersterk zijn. Daarnaast hebben de ringen een afwerkingslaag als extra bescherming. Maar het is met elk sieraad zo dat je er altijd met zorg mee om moet gaan; lees er meer over op de pagina ‘zorg voor je ring‘ om jouw ring vele jaren zo mooi mogelijk te houden!

Verzending & Ruilen

Omdat alle ringen met de hand worden gemaakt en speciaal voor jou worden gemaakt, duurt het een paar dagen om je pakketje te verzenden, maar altijd binnen 5 werkdagen. Het kan zijn dat een bestelling al op voorraad is en dezelfde dag nog verzonden wordt – mocht je dit vantevoren willen weten, dan kun je altijd contact openemen hierover.

Je krijgt een e-mail wanneer je pakket naar je is verzonden – boven een bestelling van €75,- krijg je een track&trace toegezonden – bestellingen onder de €75,- wordt het met de reguliere post verzonden en bevatten geen track&trace. Pakketjes worden verstuurd met PostNL; binnen NL duurt het 1-2 werkdagen voordat zij het afgeleverd hebben bij je, binnen de EU duurt het nog een paar dagen extra.

Het kiezen van de juiste maat kan moeilijk zijn – controleer je maat altijd zorgvuldig (meet op verschillende manieren – zie de maattabel bij elke ring). Het kan natuurlijk voorkomen dat de ring niet past, dan kun je de ring uiteraard ruilen. Stuur je ring – bij voorkeur in de originele verpakking – naar het retouradres op de verpakking. Gelieve een notitie bij te voegen met je ordernummer / naam van de bestelling en de juiste ringmaat. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Trouwen

Ja zeer geschikt! Zeker als je unieke ringen zoekt!
De ringen zijn supersterk door de meerdere lagen die de ringen hebben, ze zijn afgewerkt met een waterdichte coating. Maar net zoals een goed huwelijk hebben ook deze ringen liefde nodig;)

Nee, de ringen kunnen niet gegraveerd worden. Echter, de houten ringboxjes wel – dit wordt niet machinaal gedaan, maar met de hand (en denk dan aan twee voorletters, bijvoorbeeld “T&L” met daarbij een hartje). De kosten hiervoor bedragen €12,-. Mocht je hier in geïnteresseerd in zijn, neem dan contact op!

Kado

Je bestelling wordt altijd als een kadootje opgestuurd, ook al is het voor jouzelf;)

Ja dat is zeker mogelijk, er zit namelijk geen factuur of pakbon bij de bestelling! Je kunt de naam en het adres invoegen bij je bestelling bij ‘verstuur naar een ander adres’. Zet het erbij in de notities dat het om een kado gaat en of je er nog jouw naam of korte notitie bij wilt vermelden.

Wholesale

Leuk! Neem dan contact op door een mail te sturen naar lili@tree-sixty.com

Contact

De snelste en makkelijkste manier is via whatsapp: +31648640152
In de meeste gevallen antwoord ik binnen een paar uur. Je kunt echter ook altijd bellen of mailen naar: lili@tree-sixty.com. Ik help je graag met je vraag!

Contact

Nog steeds vragen?