Hoe houd je jouw ring mooi?

Zorg voor jouw skateboardring

De skateboardringen zijn erg sterk doordat ze gemaakt zijn van esdoornhout en doordat de ring uit verschillende houtlagen bestaat. De ringen zijn afgewerkt met een sterke coating. Maar zoals voor elk sieraad, is het nodig om met zorg om te gaan met je ring om deze nog vele jaren mooi te houden.

Water

Je ring is afgewerkt met een waterdichte coating/afwerking. Het is belangrijk datde ring ook waterdicht blijft. Daarom raden wij je aan om je ring af te doen bij (langdurig) blootstelling aan water, zoals zwemmen, baden, douchen, afwassen, etc. Even je handen wassen is geen probleem.

Vermijd chemicaliën

Stel je ring niet bloot aan chemicaliën en oplosmiddelen, zoals sprays, reinigingsmiddelen, parfums, zonnebrandmiddelen, haarproducten of producten die alcohol bevatten, zoals hand desinfecterend middel of antibacteriële doekjes.

Activiteiten

Doe je ring altijd af voordat je zware voorwerpen of iets anders optilt dat veel kracht op de ring kan uitoefenen. Doe je ring af bij activiteiten die de beschermende afwerkingslaag kunnen beschadigen, zoals gewichtheffen, klusjes in huis of bijvoorbeeld rotsklimmen – dit geldt echter voor alle soorten ringen.